Napelem

A napelem világa

Napelem az LG telefonokban

lg gd510 packshot solar 1 300x240 Napelem az LG telefonokban

napelem telefonban

Az új LG GD510- hez tartozik egy napelemes hátlap, amely felelős a telefon akkumulátoráért. A telefon természetesen a kiegészítő nélkül is megvásárolható lesz.

Ez egy nagyon jó ötlet, a mobilcég óriási környezetbarát lépése. Hogy pontosan milyen mechanizmus alapján fog működni ez az elképzelés, még nem hozták nyilvánosságra, de ez egy jó találmány a telefon és a felhasználók számára is.


A telefon ezen kívül számos egyéb kiegészítő funkcióval rendelkezik, mint például a WQVGA érintőképernyős kijelző, 240 * 400-as felbontással, egy fényképezőgép, amely 3 megapixeles, 8 gigabájtnyi tárhely, a zene, videó és fényképek tárolására. Európában várhatóan október közepétől lesz kapható.

Egy kérdést feltennénk minden LG mobil felhasználó nevében: kompatíbilis az eszköz a már meglévő telefonokkal? Ezt még nem hozták nyilvánosságra, de azt mondják, hamarosan a meglévő felhasználók számára is elérhető lesz.

A funkció előnye pont az, hogy szembesülnöd kell olyan nehézségekkel, amelyek azzal járnak, ha lemerül a telefonod. Csak ki kell tenned a napra és töltődik a telefonod. Mostantól nem kell magaddal hurcolni a töltőt utazáskor sem.

Így néz ki a napelemes hátlap.

lg4 Napelem az LG telefonokban

Az LG ezen lépése hasonló fejlesztésekre ösztönzi a többi mobilgyártót, hiszen ezek az újítások nem csak környezettudatosak, de sok szempontból hasznosak is.

forrás: alternativenergia.hu

Napelem bejegyzés adatai

Dátum
2009 október 19.

Napelem cikk beküldő
admin

Napelem kategóriaComments are closed.